Kurssit ja opettajat

Viihdeorkesterit A & B

Orkesterileirillä pääset soittamaan kevyttä musiikkia orkesterikokoonpanossa. Leirillä on kaksi eritasoista viihdeorkesteria, orkesterit A ja B, joihin soittajat jaetaan taitotason mukaan. Myös aikuiset soittajat ovat tervetulleita!

Orkesteriin voit tulla soittamaan jousi-, puhallin- tai lyömäsoittimia. Myös muutama kosketinsoittaja, kitaristi ja basisti pääsee mukaan. Osaathan lukea nuotteja ja hallitset soittimesi perusasiat.

Päivittäisten orkesteriharjoitusten lisäksi leirillä harjoitellaan pienryhmissä (eli “stemmiksissä”), sekä itsenäisesti omalla harjoitteluajalla. Halutessaan myös viihdeorkesterilaiset pääsevät osallistumaan Marko Hietalan, Tuomas Wäinölän, Vili Ollilan ja Anssi Nykäsen workshopiin. Kurssi huipentuu esiintymiseen leirin päätöskonsertissa!

Viihdeorkesterien kapellimestarina toimii Antti Nykänen.

Bändikurssi

Tule leirille oman bändisi kanssa, tai anna meidän kasata leirillä bändi sinulle! Bändikurssiin sisältyy päivittäiset ohjatut bänditreenit, soitonopetusta soitinryhmittäin sekä runsaasti treeniaikaa. Lisäksi bändikurssilaiset pääsevät yhtenä päivänä osallistumaan Marko Hietalan (laulu ja basso), Tuomas Wäinölän (kitara), Vili Ollilan (koskettimet) ja Anssi Nykäsen (rummut) workshopiin bändisoiton saloista.

Bändikurssille voit osallistua laululla, kitaralla, bassolla, kosketinsoittimilla, rummuilla tai vaikkapa ukulelella! Bändikurssille ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin pidempäänkin bändisoittoa harrastaneet nuoret ja aikuiset. Kurssi huipentuu bändien esiintymiseen leirin päätöskonsertissa perjantaina 30.6.2023.

Bändikurssilaisia opettavat bändeissä ja omissa instrumenteissaan Marianna Jakobsson (laulu), Anssi Kirkinen (kitara), Antti-Jussi Taskinen (koskettimet), Hermanni Tahvonen (basso) ja Mikko Rautiainen (rummut).

Pidätämme oikeuden muutoksiin.